Sunday, March 19, 2006

Όταν σε βρίσκει... «Κακό» μεγάλο.

Πολύ το αγαπώ το Αθηνόραμα. Στην ηλεκτρονική του μορφή, πια. Και αποκλειστικά. Σε εβδομαδιαία βάση τσεκάρω την συνήθως κορυφαία «ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ» που ακολουθεί συνοδευτικά το κάθε φιλμ που προβάλλεται στις αίθουσες, προσπαθώντας να κατανοήσω τάσεις και προτιμήσεις, πόσο μάλλον τις συχνές ασυμφωνίες μεταξύ κριτικής και θεατών. Η πλιατσικολογία σε πολλές περιπτώσεις με έχει κάνει να φτύνω πάνω στην οθόνη του υπολογιστή, κυρίως από γέλια.

Ακολουθεί ένα δείγμα σχολίων από τις γνώμες για «Το Κακό» του Γιώργου Νούσια που, ακόμη κι αν δε σε κάνουν να θέλεις να δεις την ίδια την ταινία, σίγουρα σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις στο site για περισσότερο χαβαλέ! Για να το απολαύσετε καλύτερα, δεν έχω αγγίξει ούτε διορθώσει το παραμικρό...

Είναι ντροπή ΕΛΛΗΝΕΣ να γυρίζουν τέτοιες ταινίες, το κράτος οφείλει να παρέμβει πάραυτα, όπως και ο προικισμένος Αρχιεπισκόπος μας.

Αίσχος! Πότε επιτέλους θα κάνουν μια ταινία με γκέι ζόμπι; Γιατί αυτός ο ρατσισμός; Είχε γαύρους βέβαια, αλλά δεν είναι το ίδιο...

Η πιο καμμένη ταινία της χρονιάς!Κάνενα επίπεδο!Αν πάτε πάντως καφροπαρέα λέει,πέφτει το γέλιο της αρκούδας.

Εισαι Μεγαλος αγορι μου..! Ο ηχος σου ομως χάλια..Παμε γερα!

Ένα πραγματικό αριστούργημα.Ευτυχώς η αρχή της αποτελμάτωσης του ελληνικού κινηματογράφου έγινε!

H ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ SPLATTER; ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ.

Ενας γαύρος λιγότερος...Στο sequel αν ανατινάξουν το Καραισκάκη θα βάλω 5 αστέρια.

Χαθηκανε μωρε οι καλες ταινιες να δειτε ζαγαρια! Δειτε μωρε το "Θωρηκτο Ποτεμκιν", "Η γη τρεμει","Ρωμη ανοχυρωτη πολη", μπας και ανοιξουνε τα στραβα σας και καταλαβετε που βρισκεστε και κατα που πορευεστε ζουλαπια!

Πολύ πολύ καλό το ΚΑΚΟ. Καταπληκτικός ήχος, εφφέ και το στομάχι στο παπούτσι... Η μόνη μου ένσταση είναι ότι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΑΥΡΟΥΣ!!!

Ο Πίτερ Τζάκσον που έφτιαξε την μαλακία το Braindead ήταν καλύτερος ??Η καλύτερη ταινία μετά τον δράκουλα των Εξαρχείων !!

η κάμερα ως αναξιόπιστος μάρτυρας της αλήθειας, αμοραλισμός, ατομισμός και ματαιοδοξία, το αίμα ως διακοσμητικό αξεσουάρ, η μιντιακή εκπόρνευση της βίας, η κοινωνία ως νεκρή φόρμα, ενοχές και εκλογικεύσεις.

πώς να χαρεί κάποιος μια ταινία, όταν, α)οι αποπίσω γελάνε συνέχεια, β)ο δίπλα τρώει ποπκορν, και γ) και κυριώτερο, είναι σαφές ότι ο σκηνοθέτης είναι γαύρος.

Ένας σεναριογράφος που τόλμησε και πέρασε τα πιο βαθειά μυνήματα με πρωταρχικό και περισσότερο βαθυστόχαστο το ότι τα ζόμπι δεν είναι φίλοι μας. Μην λυπηθείτε τα λεφτά, να λυπηθείτε το χρόνο που χάσατε.

Το ελληνικό αίμα είναι πιο νόστιμο...

Ρε τράβα με κανά Ζουγανέλη και κανά Τζόνη Βαβούρα να γυρίσετε καμμιά φλόμπα!

Η καλυτερη ταινια που εχω δει ποτέ.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home