Monday, August 29, 2005

Music for a better living #37

Είναι η αρχή της νέας «σχολικής» σεζόν για τους bloggers. Φέτος θα ήθελα να δω λιγότερους «σαπουνοπερέ» κλώνους. Όλοι μου φαίνονται ίδιοι. Θέλω να πιστεύω πως είναι μόνο ένας κι ότι δεν πολλαπλασιάζονται όντως…

Φέτος θα ήθελα να δω λιγότερα links, ή και καθόλου, παρακαλώ. Ποτέ δεν «έπαιξα» με αυτούς τους κανόνες. Κάποτε είχα μπει στο trip. Και είδα φίλους να μη μ’ έχουν προσθέσει ή αγνώστους να με βάζουν πιο ψηλά κι από τους φίλους τους. Bollocks. Από αυτά που διαβάζεις σε ιντριγκάρει ένας άνθρωπος, από αυτή την interaction διαδικασία μαθαίνεις ποιος σου «πηγαίνει», όχι από ένα ανόητο κι αδιάφορο nickname. Προτίμησε τον τουρισμό.

Φέτος θα ήθελα να δω λιγότερα «κοριτσούδια» στο blogging - ανεξαρτήτως φύλου. Δεν αντέχω το posting και τα comments που θυμίζουν λεύκωμα θηλέων της πρώτης γυμνασίου. Έχετε γαμω-mails, μπορείτε να στείλετε γραπτό από το κινητό σας, γιατί πρέπει όλοι να γινόμαστε μάρτυρες της πιο ηλίθιας και άσκοπης επιβεβαίωσης;

Φέτος θα ήθελα να μη βλέπω καθόλου counters. Τι 10, τι 10.000; Οι πιθανότητες να μάθουμε ποιοι μας διαβάζουν είναι ανύπαρκτες. Κι ούτε πρόκειται να μας ψηφίσουν για κάτι. Θέλετε να αισθανθείτε δημοφιλείς; Κάντε μια μαλακία για να σας βάλουν στα δελτία ειδήσεων. Σκοτώστε κάποιον. Έτσι θα σας θυμούνται για καιρό.

Φέτος θα ήθελα ν’ ανακαλύψω περισσότερους ανθρώπους. Αυτό το άτιμο είδος καμουφλάρεται τόσο καλά ανάμεσα σε άλλα ανθρωποειδή... Ξέρετε, από εκείνους που αγαπάνε τον εαυτό τους, την ύπαρξή τους, όχι τη ματαιοδοξία τους.

Φέτος θα ήθελα να γκρινιάζω λιγότερο. Με τον ίδιο κυνικό τρόπο!

Sebastien Tellier - La Ritournelle

Επικό track. Ότι πρέπει για την αρχή μιας καινούριας εβδομάδας.

Καλημέρα.

Υ.Γ. Μερικές φορές είναι ωραίο να γυρνάς. Δείχνει δύναμη. Απαιτεί δύναμη, όχι λόγια. Αλλά αν βασιστείτε στις λέξεις, διαλέξτε μόνο μια: «συγγνώμη». Γιατί και οι δύο έχετε κάνει λάθη.

(The link will expire in 7 days and will be available for a limited number of downloads.)

9 Comments:

Blogger konfet said...

Εγώ σήμερα αγόρασα νέα μπλογκοκασετίνα από τον Ζαχαριά κι είμαι έτοιμος για την νέα χρονιά

11:38 AM  
Blogger konfet said...

Θα πάρω και σάκκα Τζι Άι Τζο, μες στην μπλογκόσφαιρα να τριγυρνώ.

11:39 AM  
Blogger noheathen said...

της μπλογκόσφαιρας [μουαχαχαχ] τα παιδιά ψωνίζουνε στου ζαχαριά

12:30 PM  
Blogger eryx-t said...

"... λέω είναι ζώα που μυρίζουν τελείως ιδιόμορφα / και λέω πάλι δε βαριέσαι έχω κι εγώ την ίδια μυρουδιά"
B.B.

12:38 PM  
Blogger Laughing Sheep88 said...

...το καλύτερο τραγούδι που έχεις ανεβάσει ποτέ! Έχω πάθει προβατόπλακα! Μπε μπεεεεκαλή βδομάδα!

1:53 PM  
Blogger Estarian said...

Μετά από αυτό που διάβασα, ξέρω τι θα κάνω.
Θα πάρω την ταυλανδέζικη ματσέτα που μου φερε ο κουμπάρος μου απο τα Πουκέ,θα βγώ στο δρόμο και όποιον πάρει ο μπαρμπα-Χάρος. Θα με δείτε στις ειδήσεις των οχτώ παρά δεκαέξι. Ο Παυλόπουλος θα πάθει συγκοπή απο τη χαρά του. Θα γίνω εξώφυλλο, εσώφυλλο,οπισθόφυλλο. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ!?????
Ευχαριστώ, ηταν μια αποκαλυψη αυτο το ποστ...

2:36 PM  
Blogger Citronella said...

Κοίτα να δεις! Εγώ πάλι άνοιξα μπλογκ και από την πρώτη στιγμή αποφάσισα τελικά να το γυρίσω ακριβώς σε λεύκωμα - μέχρι στιγμής δεν ανάγκασα κανέναν να (οσιο)μαρτυρήσει πάντως. Μετά από αυτά που διάβασα σκέφτομαι να ετοιμάσω κανένα warning για τους ανύποπτους περαστικούς.
(Άσχετα από αυτά, συγχαρητήρια για την επιλογή του τραγουδιού, και να φανταστείς ότι το έψαχνα πριν κανα δυο βδομάδες. Τώρα που το βρήκα ,πέφτω πάλι πάνω του!)

6:16 PM  
Blogger Rainman said...

Κομματάρα! Thanx! :-)

6:30 PM  
Blogger hobgoblin said...

Γκρίνια, γκρίνια! Αντε καλωσόρισες και καλές γκρίνιες!
Αλλά μην ξεχνάς πως όλοι εδώ την πλάκα τους (πρέπει να) κάνουν.
Ας είναι και λευκώματα...

6:15 PM  

Post a Comment

<< Home