Monday, June 27, 2005

Bloggers VS συναυλιών: διαπιστώσεις

O σχολιασμός για το live των Chemical Brothers υπήρξε αντικειμενικός και είχε προβλέψιμα καλά ποσοστά.

Ενώ στους Kraftwerk ήμασταν τρεις κι ο κούκος, τα posts με εντυπώσεις από τη συναυλία ήταν ανέλπιστα πολλά και συγκινητικά.

Οι «συνήθεις ύποπτοι» εκείνης της γενιάς πλάνταξαν στους Duran Duran, αλλά το posting ήταν αντιστρόφως δυσανάλογο σε σχέση με τον λαό που φίσκαρε τη Μαλακάσα.

Βαθύ σκοτάδι τύλιξε τις εντυπώσεις από το live του Marilyn Manson. Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλείται να υποδείξει που βρίσκονται αυτά τα posts ή... να τα ξεράσει όλα εδώ!

Συμπέρασμα: οι bloggers είναι «ηλεκτρονικοί».

Υ.Γ. Παρασκευή Plaid και Akufen. Για Ennio Morricone με κόβει λίγο το μάρμαρο (ξέρει κανείς πιθανή διάρκεια της συναυλίας, γιατί δεν είναι για "έπη" το Ηρώδειο...). Θα δείξει.

6 Comments:

Blogger spyros said...

Ντρέπομαι να το παραδεχθώ, αλλά πήγα με πρόσκληση στους Black Sabbath (κοκκινίζοντας).
Συμφωνώ, πάντως, με το post.

11:31 AM  
Blogger lkrory21 said...

Αν και δεν μ' αρέσει η αυτόδιαφήμιση ορίστε:
http://hauptpunkte.blogspot.com/2005/06/wanted-dead-or-alive-rockwave-festival.html

Ωραίο και λιτό blog!

2:09 PM  
Blogger THE NIVA said...

Ο Marilyn Manson ήταν ένα οπτικό κόλλημα. Για όσους δεν είχαν ξαναδεί show του, πιθανότατα ήταν αποκάλυψη. Κάποιοι στράβωσαν όταν πέρασε η λέξη "ναρκωτικά" από το τεράστιο background της σκηνής ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν τι παίζει όταν ανέβηκε στο βάθρο για το "Antichrist Superstar" και το έπαιζε Χίτλερ. Γενικά ως καλλιτέχνης απλά αγκαλιάζει τα ταμπού όλων μας και μας τα πετάει χωρίς χρωματισμό στη μούρη.
Για όσους είναι φαν βέβαια (και τον έχουμε ξαναδεί), απογοητευτήκαμε από το greatest hits set list.
Α και δεν είναι όλοι του "ηλεκτρονικού ρεπερτορίου" here...

4:05 PM  
Blogger schottkey said...

Αν πας την Παρασκευή στο synch μην χάσεις τους Youngsters. Και φυσικά θα γράψεις review :}

6:18 PM  
Blogger vague tourist said...

Ευχαριστούμε για τις ανταποκρίσεις. Θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί. Αλλά δύο μέρες σερί στη Μαλακάσα για την περιέργεια και μόνο, δεν το έκανα...

Ραντεβού στο synch.

12:09 PM  
Blogger mindstripper said...

Τουρίστα, επειδή το ψιλο-ψάχνω κι εγώ για Morricone, δεν γνωρίζω μεν για τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά ίσως να σε ενδιαφέρουν οι πληροφορίες από το NeoRevma και από το site του Φεστιβαλ Αθηνών. Επειδή στο Φεστιβάλ Αθηνών είδα κι έπαθα να μπω (προφανώς έχει πέσει πολύς κόσμος πάνω), μου επιτρέπεις να κάνω copy paste το δημοσίευμά του εδώ?

O Ένιο Μορικόνε έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες του αμερικανικού και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Η συνεργασία του με τον Σέρτζιο Λεόνε, τον Πιερ Πάολο Παζολίνι, τον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, τους αδελφούς Ταβιάνι, τον Ρόμαν Πολάνσκι αλλά και τα πάνω από 300 έργα του για τον κινηματογράφο, τον έχουν κατατάξει ανάμεσα στους πλέον αναγνωρίσιμους κινηματογραφικούς συνθέτες του κόσμου.

Σολίστ:
Susanna Rigacci (υψίφωνος), Gilda Butta (πιάνο), Antonio Salvatore (βιολί), Fausto Anzelmo (βιόλα)

Χορωδιακό σύνολο
Διεύθυνση Χορωδίας: Αντώνης Κοντογεωργίου

Roma Sinfonietta

Μουσική Διεύθυνση: Εnnio Morricone


(Δεν λένε και πολλά γμτ...)

12:23 PM  

Post a Comment

<< Home