Tuesday, March 01, 2005

Δε μπορώ τώρα...

...έχω deadline.

Μουσικό χαλί με το λαϊκό άσμα "Υπάρχω".

Υ.Γ. Θέλω όλες οι μικρές ιστορίες που έχω γράψει να γίνουν μικρού μήκους ταινίες και όλες τους να κερδίσουν Όσκαρ, που δεν θα πάρω εγώ γιατί δεν είμαι σκηνοθέτης, γι' αυτό θα τους σκοτώσω όλους, θα πάρω τα Όσκαρ τους και στο τέλος θα με κλείσουν ισόβια πολλάκις.

Μετά αυτό μπορεί να γίνει μια εξαίρετη ταινία μεγάλου μήκους.

10 Comments:

Blogger Chili said...

Nαι, ναι και θα έχει τίτλο "Αμάρτησα για ένα Όσκαρ". Θα προλογίζει η Μάρθα Βούρτση ή ακόμα καλύτερα η Χριστίνα Σύλβα. Εξίσου πιθανοί -μη σου πω και καλύτεροι- τίτλοι: "Το Όσκαρ βάφτηκε κόκκινο", "Ο εφιάλτης στο δρόμο με τα Όσκαρ", "Οσκαρ horror show", "The O-scaring", "Εις το όνομα του Oσκαρ", "Οscar Bloody Oscar" (απευθύνσου στους U2 για το ΟST), "Ξέρω τι Όσκαρ πήρες πέρσι". Έχω και άλλα υπόψιν μου, let me know όταν ξεκινήσεις το μεγαλοφυές project σου.

7:50 PM  
Blogger l'esprit de l'escalier said...

Αν όμως η ταινία χτιστεί γύρω από την κωλοφαρδία των σκηνοθετών, μπορεί να ονομαστεί "Όσκαρ ντε λα ρέντα".

3:22 AM  
Blogger As Sugar Dissolves It Spreads Happiness said...

by the way προχτές ήμουν στο Μπρίκι της πλατείας Μαβίλλη (το άλλο στο Παγκράτι το πούλησαν οι ιδιοκτήτες του αντί για παγάκια)και παρακολουθησα σε live μετάδοση τα εκ νέου αποκαλυπτήρια της προτομής της Αλ.Βουγιουκλάκη. Στα εγκαίνια (αν και άκουσα ότι κάποιος πήγε στα κρυφά, στα μουλωχτά πριν λίγες ημέρες και σήκωσε το πανί και έκανε ενα sneak preview του αποτελεσματος) παρευρέθησαν ο Κ.Σπυρόπουλος, όλοι οι σκύλοι της πλατείας εκτός από έναν που είχε βαριστομαχιάσει από ένα βρωμικο της καντίνας που βρηκε στα σκουπίδια και ο κύριος Νίκος Λώρας, ο οποίος σέρβιρε ζεστο brandy σε πλαστικό ποτήρι. Μέχρι νεωτέρας το άγαλμα βρίσκεται στην θέση του (εκτός αν εχτές που προτίμησα ένα τυχαίο κρητικό γλέντι στο Varvakios από τις βότκες στο Μπρίκι, είχαμε καμια ραγδαια εξελιξη. Οι παροικούντες της πλατείας φυσικά θα θυμούνται την προ ετων αντικατασταση του με μια σιδερώστρα (από την ανάποδη). Αναζητούνται λοιπόν άτομα για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης με μοναδικο στόχο δράσης την εκ νέου αντικατάσταση της προτομής με κάτι άλλο. Δεχόμαστε προτάσεις καταρχάς για το αντικείμενο που θα τοποθετηθεί στην θέση της προτομής της Αλ.Β. και κατα δευτερον αιτησεις για συμμετοχη στην οργανωση. Παρακαλούνται επίσης όσοι πριν απο μερικά χρόνια ειχαν διοργανώσει στο Κολωνάκι ενα παρτι με θέμα "μες σ αυτη την γιάφκα ειμαι μοναχη" (θυμάστε το δωμάτιο με το στρόμπο και τον σωρό από τα τσουρέκια που το καθένα ειχε μέσα του μια πολαρόιντ;) να επικοινωνήσουν με το μπλογκ. (τι ποιο μπλογκ; οποιοδηποτε μπλογκ!)

5:58 PM  
Blogger schatzli said...

isobia?you can another arkas character ;-)

10:43 PM  
Blogger vague tourist said...

Chili, έχεις χάσει από χέρι. Τα δελτία ειδήσεων θα βγάλουν καλύτερους τίτλους. :-Ρ

1:23 AM  
Blogger vague tourist said...

Μεγάλη ρέντα στη witty ατάκα η l'esprit de l'escalier τελευταίως!

1:25 AM  
Blogger vague tourist said...

Ψιτ, εσύ με τη ζάχαρη. Που μοιράζεις προκηρύξεις; :-)

1:28 AM  
Blogger vague tourist said...

Βρε schatzli, ταινία είπα να με κάνουν. Να ξεπέσω στον Αρκά; Τρε μπανάλ!

1:30 AM  
Blogger Chili said...

Πώς φαίνεται ότι δουλεύεις στην τηλεόραση. Αν δε βλογήσεις τα γένια σου, χε χε!:-p

5:58 PM  
Blogger vague tourist said...

Σιχαίνομαι την τηλεόραση!

Αυτοσαρκασμός.

6:06 PM  

Post a Comment

<< Home