Friday, February 11, 2005

Dear diary...

Κάνοντας ένα κάποιο browsing σε blogs της ελληνικής γλώσσης, ανακαλύπτω ότι καλύτερα θα ήτο να τραβώ τους όρχεις μου (ή ότι άλλο εις την γύρω περιοχήν) από το να διαβάζω σελίδες με περισσότερη ειδησεογραφία κι από εκείνη των ειδικευμένων στην ενημέρωση ιστοσελίδων.

Δε φαίνεται αστείο; Κάτι το οποίο εξ ορισμού σχετίζεται με συμπεριφορά και εξομολογητικότητα ημερολογίου, στα πλειοψηφούντα πληκτρολόγια των ντοπιοbloggers μετατρέπεται σε βήμα του λαού.

Μόλις θυμήθηκα την περίφημη ατάκα «κατούρα και λίγο»... Την αφιερώνω.

7 Comments:

Blogger yk said...

Υποθέτω, ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι.
Ή υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που δεν μπορούν να πούν ελεύθερα την γνώμη τους στην δουλειά τους.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην τραβάς τα γεννητικά σου όργανα. Είμαι σίγουρος ότι δεν τους κάνεις καλό...

2:55 PM  
Blogger ANemos said...

Ετσι εξηγείται: Βρετανίδα καταδικάστηκε χθες σε φυλάκιση δυόμισι ετών, επειδή ξερίζωσε έναν από τους όρχεις του πρώην φίλου της στη διάρκεια καβγά. Αιτία, η άρνηση εκείνου να κάνει έρωτα μαζί της. Το μάλλον πρωτοφανές αυτό επεισόδιο σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο, όταν ο 37χρονος Τζέφρι Τζόουνς δεν ενέδωσε στις ερωτικές προτάσεις της πρώην συντρόφου του Αμάντα Μόντι. Η 24χρονη, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, εξοργίστηκε, τον άρπαξε από τους όρχεις και ξερίζωσε τον αριστερό. Ο δικηγόρος της Μόντι, η οποία είχε παραδεχθεί την ενοχή της σε προηγούμενη ακρόαση, δήλωσε ότι η κατηγορουμένη δεν θυμόταν πολλά από εκείνη τη νύχτα. Μάλλον δεν ισχύει το ίδιο για το θύμα.
(ΑΠΕ)

Ποιός ερωτικός καυγάς και μάντολες! Η τύπισσα είχε σιχαθεί τα ειδησεογραφικά Blogs και μη έχοντας δικούς της όρχεις ξερίζωσε τον όρχη του φουκαρά που ήταν δίπλα της.

3:17 PM  
Blogger Sofia said...

Naftilos: Καλά με έχει ακούσει όλη η γειτονιά να γελάω.
--
"Κατούρα και λίγο..." ε; Χρόνια ειχα να το ακούσω αυτό. Θα συμφωνήσω ομως

7:46 PM  
Blogger vague tourist said...

naftilos, κόντεψα να κατουρηθώ, όχι αστεία! :-)

8:02 PM  
Blogger dystropoppygus said...

Τελικά, η Σοφία είχε δίκιο: φαίνεται ότι ουδείς γαμεί στη Γηραιά Αλβιόνα. Οπότε, δικαίως η εν λόγω Βρετανίδα έδρασε σκεπτόμενη "δεν τα χρησιμοποιείς που δεν τα χρησιμοποιείς, γιατί να πιάνουν χώρο;"

Εξομολογούμαι με την ευκαιρία ότι επιθυμώ διακαώς να δημοσιογραφήσω -- στους ΝΥTimes. Χλίδα αχτύπητη (και χωρίς ελληνικά).

10:51 AM  
Blogger vague tourist said...

Καλά, αν σας πάρουν στους NYTimes, μας προσλαμβάνετε κι εμάς για γραμματείς - δουλικά;

4:51 PM  
Blogger dystropoppygus said...

Λοιπόν, το σημειώνω αυτό. Τώρα, ψάχνοντας κάποιους συν-bloggers που με παίνεψαν μπας και πάρω καμιά συστατική για τους ΝΥΤ, βρέθηκα μέσω vitamoderna σ΄ένα άρθρο των ΝΕΩΝ όπου επαναλαμβάνεται κάτι που ίσως ξεχνά(ς)με: ότι τα blogs δηλαδή, διαφέρουν από τα παραδοσιακά ημερολόγια ως προς την ανυπαρξία του privacy. Είναι μάλλον "παράθυρα" προς τα έξω, εφόσον ο βασικός στόχος τους είναι να διαβαστούν απ΄όσο περισσότερα μάτια γίνεται. Τώρα, τι ακριβώς αφήνουμε να περνάει απ΄αυτά τα "παράθυρα" θα σας γελάσω αγαπητέ μου -- το ψάχνω κι εγώ όσο μου επιτρέπει η αθλία ψυχολογική μου κατάστασις (λόγω του ότι ακόμη δεν μ΄έχουν προσλάβει οι ΝΥΤ βεβαίως, βεβαίως...)

Καλή επιτυχία στα Γκαγκάριν.

8:08 PM  

Post a Comment

<< Home